AI-70

 

 

Nu op voorraad !!

De nieuwe AI-702 speakers.

We weten allemaal dat met het platter worden van de TV’s de geluidskwaliteit er niet beter op is geworden.
De bestaande AI-1202 en AI-1002 speakers zijn uitermate geschikt om dit probleem op te lossen echter we kregen veel verzoeken of er een mogelijkheid bestond de lengte van deze speakers in te korten en daarmee optisch beter naast een TV te passen.
Uiteraard zonder dat dit ten koste zou gaan van de geluidskwaliteit.

Na de nodige aanpassingen en vele testen zijn ze nu beschikbaar, 70cm lang met dezelfde geluidservaring dan de bestaande AI-1202 en AI-1002….

 

 

Door gebruikt te maken van dezelfde technologie als van de AI-1202 en AI-1002 blijft dit een line-aray oplossing met behoud van de voordelen die we al kennen van de 2 grotere varianten.
Denk hierbij aan de verstaanbaarheid en spreiding die ook bij deze 70cm variant weer positief naar voren komt.

De nieuwe AI-70 is een combinatie van membraan/magnetostatische technologie en de kleinere variant van de AI-100.
Dit resulteert in een luidsprekersysteem die met een lengte van 70 centimeter nog stukje compacter is dan de AI-100 en perfect past naast bijvoorbeeld een TV.
Door het te combineren met een gekwalificeerde subwoofer, voorzien van een tot nu toe ongebruikelijk in deze prijsklasse fasecorrectie, kan de AI-70 zich op de frequenties boven 150 Hz richten.
De AI-70 bundelt de geluidsenergie en behaalt daarom een nog niet eerder behaald bereik in spraak- en muziekverstaanbaarheid. Of u nu een digitale, analoge of buizenversterker gebruikt, de AI-70 gedraagt zich als “best in class”.

De constructie van de AI-70 vermijdt de gebruikelijke hoge complexe belastingen, zoals die voorkomen in de meeste conventionele passieve luidsprekers

Al deze nieuwe technische kenmerken zorgen ervoor dat er met de AI-70 een onopvallend 2.1 stereo systeem of zelfs 5.1/7.1 surround systeem gerealiseerd kan worden zonder een compromis te hoeven doen in geluidskwaliteit.
Indien gewenst kan de AI-70 ook naadloos samenwerken met zijn grotere familieleden zoals de AI-100 en of AI-120.

De AI-70 luidsprekersystemen combineren stijlvol slank design met kristalhelder geluid.
Overtuig uzelf en ontdek de nieuwe dimensie van geluid.

Ervaar de nieuwe sound
De AI-70 luidspreker set is een luidsprekersysteem in ongekende compactheid welke harmonieus naast een TV geplaatst kan worden. Uiteraard kan deze kleine versie ook gebruikt worden als 2.1 stereo oplossing.
Luidsprekers die slechts 4 cm breed, 2 cm diep en 70 cm hoog zijn in combinatie met een krachtig aangepaste 400 Watt subwoofer (200 Watt RMS) kunt u genieten van films en muziek in een ongekende geluidskwaliteit.

De nieuwste technologie
Deze compromisloze slanke luidsprekers overtuigen niet alleen met hun slanke design, maar ook met een onmiskenbare geluidservaring.

Specificaties

Technische gegevens AI-70 Speakers

Systeem: Line array
Nominaal vermogen: 60W
Impedantie: 6 ohm
Frequentiebereik: 160 Hz – 20 KHz
Stralingshoek, horizontaal: 160°
Stralingshoek, verticaal: 40°
Gevoeligheid: 84 dB/W/m
Max. rated SPL: 97 dB
Breedte: 36mm
Hoogte: 710mm
Diepte: 22mm
Behuizing: Aluminium
Uitvoering: Wit of Zwart
Plaatsing: Ophangsysteem
Aantal drivers: 3