Naast de vorig jaar geïntroduceerde Ollo Audio HPS S4X Reference hoofdtelefoon staat nu eindelijk weer een nieuwe S4R recording versie. Deze nieuwe Ollo-Audio S4R recording hoofdtelefoon is voorzien van upgrades die als wenselijk zijn aangegeven door de Ollo Audio community.

  • Betere geluidsisolatie.
  • Meer ruimte voor je oren.
  • Vlakkere frequentierespons.
  • Verbeterde hoofdband voor maximaal comfort.
  • Aansluiting kabel is verplaatst voor nog meer bewegingsvrijheid.

Nu vraag je je natuurlijk af waarom een S4R en niet de S4X…. Door de gesloten kasten van de S4R wordt je meer van de buitenwereld afgesloten en leent deze hoofdtelefoon zich beter voor het opnemen, mixen,  pre-productie en “field recording” Daarnaast is de frequentieresponse beter afgestemd op het gebruik hiervan. (Zie grafiek hieronder)

De vorige versie van de S4R kon volgens de critici wel wat aanpassingen gebruiken en die zijn nu ook doorgevoerd. Hieronder het verschil in frequentieresponse tussen de S4R 1.0 en S4R 1.1.

Een aantal vooraanstaande muziek-engineers gebruiken de Ollo Audio hoofdtelefoons en geven hun commentaar:

ADAM MOSELEY:

Bekend van o.a. U2, BECK, RUSH, KISS, NIKKA COSTA, ROXETTE, THE CURE, JOHN CALE, SPIKE JONZE, UCLA AND BERKLEE schreef het volgende:

“De HPS S4 respecteert alle diepte, breedte, lucht, strakke bas, ruimte en detail waar ik zo hard aan werk om in een mix te creëren. Ik heb ze vergeleken met de leidende concurrenten en OLLO wint! Uitstekende referentiekoptelefoon voor mixen en masteren. Schakelen tussen de koptelefoon en mijn speakers gaat moeiteloos. En ze zijn echt licht in gewicht en comfortabel voor langdurig gebruik … en ze zien er ook nog eens cool uit! Goed gedaan! “

JEFF TAYLOR aka MadjefMusic:

Bekend van o.a. JANET JACKSON, BOYZIIMEN, MICHAEL JACKSON, LIONEL RICHIE, PATTIE LABELLE, MINT CONDITION, MARIAH CAREY, ANDREW LLOYD WEBER, MADJEFMUSIC, JAM&LEWIS, KIKA, RHIAN BENSON, SOUNDS OF BLACKNESS, KUSH ETC schreef het volgende:

“Ik heb wat tijd doorgebracht met de S4-koptelefoon en ik ben echt gaan genieten van het geluid. Deze koptelefoon voelt nogal luchtig en niet omsloten aan. Ze verdelen de lage tonen gelijkmatig over het stereospectrum en hebben een zeer nauwkeurige vlakke respons, de oorschelpen hebben een mooi formaat en de pasvorm is goed. Zo’n goed gemaakt. Deze handgemaakte walnoot, Italiaans leer, roestvrijstalen koptelefoon is mijn nieuwe favoriet en zorgt voor een sexy, super goed klinkende set van “Cans’s.”

Ben jij een (opkomend) geluids-engineer en wil je dezelfde ervaring als bovenstaande bekendheden?

Wij hebben de nieuwe Ollo Audio HPS S4R 1.1 recording hoofdtelefoon op voorraad!

 

Bestel hem nu en ervaar de hoe het is om met studio-kwaliteit te werken !!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.