Persbericht

31 mei 2019

Audio Innovations is vanaf heden de officiële distributeur van Ollo Audio

Ollo Audio is een hoofdtelefoonfabrikant uit Slovenië en hun hoofdtelefoons worden al gebruikt door enkele van de grootste namen in de muziekindustrie die o.a samenwerken met populaire artiesten zoals U2, Tiësto, Jessie J, jLo & Iggy Azalea, INXS, SIA, Muse, Rod Stewart, Timbaland, Bryan Adams, Beyonce en meer.
Nu zijn deze unieke hoofdtelefoons ook beschikbaar in de Benelux.

De Ollo Audio producten worden gebouwd met luxe maar milieuvriendelijke materialen (made in Europe) en stralen klasse en duurzaamheid uit en de bouwkwaliteit is van hoog niveau.
Het kwaliteitskunstleer in combinatie met de walnoothouten hoofdtelefooncups zien er niet alleen geweldig uit maar voelen solide aan en zitten buitengewoon comfortabel…
Ze zijn basic, stijlvol, minimalistisch en zonder plastic onderdelen, kortom alles wat je verwacht van een hoofdtelefoon en geen onnodige materialen die de ervaring ongemakkelijk maken.

De hoofdtelefoons van Ollo Audio zijn natuurlijk klinkend en zorgen ervoor dat je een eerlijke ervaring van geluid meekrijgt.
Het geluid is erg puur en lineair waardoor het ook perfect is voor mixen en masteren.

Op dit moment zijn er 2 modellen beschikbaar, een gesloten (HPS S4R) en open (HPS S4) versie.
Daarnaast is er een set, de Ollo Audio Play2Me welke bestaat uit een HPS S4 hoofdtelefoon, een BSE haptische subwoofer en losse versterker.

Het komt zelden voor dat een hoofdtelefoon de dimensie van luisteren verandert, maar de Ollo Audio Play2Me is een echte game changer.
De nauwkeurigheid van de lage tonen in samenwerking met de hoofdtelefoon en versterker zorgen voor een verrassing, zelfs in vergelijking met een geluidstudio.
Het geeft zoveel “inzicht” in de interactie tussen de lage, midden en hoge frequenties dat je het gevoel hebt er midden in te staan.
De set klinkt gedetailleerd en nauwkeurig en geeft een goed gevoel van “de lucht” in de muziek. (Echt een unieke beleving)
Het bijzondere van deze set is de op BSE (Body Sound Experience) haptisch gebaseerde subwoofer die een extra dimensie geeft aan uw favoriete muziek.
Hij klinkt puur wat uitermate plezierig is als je muziek wilt beleven zoals deze is bedoeld. Levendig, breed, transparant en natuurgetrouw.

Haptische technologie zorgt ervoor dat de interactie tussen mens en muziek ‘realistischer’ wordt.
Dit houdt in dat er naast het horen er een element ‘gevoel’ bij komt, immers hoe meer zintuigen we gebruiken, des te realistischer het wordt.
De meegeleverde subwoofer zit op een speciale manier verwerkt in een rugkussen die voor een ongekende dimensie aan muziek toevoegt.

Deze unieke set brengt dus pure muziek samen met een extra zintuig…..

De prijs van de losse hoofdtelefoons is normaal €349,- maar hebben nu een introductiekorting en kosten €289,-
De complete Play2Me set kost €1399,-

www.audio-innovations.nl

Persbericht
Ollo Audio Play2Me
Persbericht
Ollo Audio HPS S4
HPS S4R
Ollo Audio HPS S4R