RoomPerfect

Lyngdorf  RoomPerfect™ techonologie lost de beperkingen van je luisterkamer op

RoomPerfect™ is Lyngdorfs unieke en wereldberoemde state-of-the-art systeem voor actieve, digitale ruimtecorrectie.
Met RoomPerfect™ haal je de maximale geluidskwaliteit uit je luidsprekers, inclusief één of twee actieve subwoofers, zonder dat de luisterkamer hoeft te worden omgebouwd tot geluidsstudio.
RoomPerfect™ is eenvoudig te gebruiken en zorgt ervoor dat je installatie veel beter gaat klinken!

Met behulp van de bijgeleverde meetmicrofoon worden er aantal metingen gedaan waarmee RoomPerfect™ je kamer analyseert en voert een digitale correctie uit die resonanties of andere kleuring van het geluid tegengaat.
De muziek die uit je luidsprekers komt is dus exact zoals deze is bedoeld, volkomen zonder kleuring of vervorming vanwege de ruimte waarin ze staan.

RoomPerfect™ optimaliseert het geluid niet alleen op de ‘sweet spot’, maar ook op andere posities in de kamer.
Daarnaast kan het systeem ook een globale instelling opslaan die het geluid overal in de kamer enorm verbetert.
Je hoeft je luidsprekers alleen maar te plaatsen en RoomPerfect™ doet de rest.

RoomPerfect grafiek

 

 

Waarom RoomPerct?

Vrijwel elk audio systeem zal in orde zijn vanaf de bron tot en met de luidspreker maar meer dan 50% van het geluid dat u hoort wordt beïnvloed door de akoestiek van de kamer; echo’s, reflecties, absorptie en dergelijke.
De oplossing voor dit probleem is het gepatenteerde Lyngdorf RoomPerfect™, dit is het meest geavanceerde kamercorrectie systeem wat beschikbaar is.
RoomPerfect™ maakt gebruik van geavanceerde technologie om de audio installatie aan te passen aan de ruimte in plaats van andersom.

Het Lyngdorf RoomPerfect™ systeem beoordeelt middels een aantal metingen de specifieke fysieke kenmerken van de kamer en uw luidsprekers, om vervolgens de invloed van de akoestiek te corrigeren, waardoor uw luidsprekers precies klinken zoals de fabrikant het bedoeld heeft.
Niet de akoestiek van uw kamer bepaald hoe de installatie klinkt maar de installatie bepaald hoe de kamer klinkt.
Het is getest, het is bewezen en het werkt.